Ламборгини е съвършеното произведение на изкуството. Това обичал да казва пред

...
Ламборгини е съвършеното произведение на изкуството. Това обичал да казва пред
Коментари Харесай

Загиналият Кристиан от Пловдив мечтаел за Ламборгини

" Ламборгини " е съвършеното произведение на изкуството ". 

Това обичал да споделя пред свои другари 21-годишният Кристиан Екмекчиян, който издъхна преди две денонощия в брутална злополука в Пловдив. Заедно с него на място умря и 20-годишната Теодора Николова, имала неприятния шанс да се вози до него.

Младежът постоянно разправял в града под тепетата, че някой ден ще си купи возило на италианската марка, която за него била върхово достижение в автомобилната промишленост. 

Междувременно специалисти от общината, служители на реда и криминалисти считат, че джипът на студента е профучал с към 200 км/ч по мокрия път на бул. " Руски " в града. Ударът е бил толкоз мощен, че е разполовил возилото на две, а няколко дървета са отсечени на секундата. На място издъхват Кристиан и Теодора, други двама младежи - момиче и момче на сходна възраст, се борят за живота си в болница. 

Кристиан от дребен имал афинитет към колите. А когато взима бумаги за ръководство на МПС сериозно  стартира да развива пристрастеността си към високите скорости. Въпреки, че майка му Петя Екмекчиян е дългогодишна служителка в КАТ, той не спирал да прави нарушаване след нарушаване на пътя.

Справка в регистрите на Министерство на вътрешните работи сподели, че единствено за 3 години зад кормилото Кристиан има 16 нарушавания, множеството за превишена скорост. 

До дни се чака да бъде подготвена експертизата, която да покаже има ли съществуване на неразрешени вещества в тялото му.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР